Major Fanni Blogja

Major Fanni Blogja

Ezért kell minden nőnek Ṿibrátor

2017. december 15. - Major Fanni

 Ma egy picit el fogok térni a megszokott témától, mert ezen a napon nem a divat lesz a középpontban. Miért is? Mert ez egy csajos blog és egy igazi nőnek nem mindig a divat jár a fejében (na jó, az esetek 90%-ban igen, de most ez nem egy olyan pillanat).

 lotyo2.png

A hétvégén egy leánybúcsún vettem részt. Tudjátok, a megszokott story, áruljunk petrezselymet stb. Az eleje kicsit döcögősen indult, de aztán akkora party kerekedett, hogy talán életemben nem buliztam ekkorát. Igazából a menyasszonyt nem ismerem közelről, egy barátnőm legjobb barátnője. Így keveredtem oda. Ebből kifolyólag a többi csajt sem ismertem, akik ott voltak, bár ez az éjszaka második felére elég nagyot változott. Ahogyan csúsztak lefelé az italok, mindenki megnyílt és a végére olyan volt, mintha évek óta ismertük volna egymást.

 girls-just-wanna-have-fun-1-brunetteblogging_com_1.jpg

Nah, de nem is ez a story lényege, de tudnotok kellett egy kis előtörténetet a témához. Az éjszaka folyamán rengeteget beszélgettem a csajokkal és természetesen feljött a sze× is. Végülis hol máshol jött volna, ha nem egy leánybúcsún? Aztán miután a pasik kivesézése már unalmassá vált, valaki feldobta a ibrátorokat.

 e063f9a398b4705b1f33f5ceaefa65d7.png

A bejegyzés trackback címe:

https://major-fanni.blog.hu/api/trackback/id/tr9213503447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása